Lever uw oud goud in bij een vertrouwd adres!

Met de huidige hoge goudprijzen is het bijzonder interessant om die oude gouden trouwring of die kapotte armband in te leveren. Vele klanten staan er van te kijken wat die oude sieraden nog opbrengen die al jaren in dat laatje liggen.

 

 

 

De goudsmederij neemt natuurlijk ook úw oud goud in. Elke hoeveelheid goud die u in te leveren hebt is mogelijk. Dat uw sieraden misschien kapot zijn maakt niks uit. In het geval dat er geen duidelijke Nederlandse keurtekens zichtbaar zijn moeten wij het in te leveren materiaal op echtheid toetsen en hiervoor kunnnen kosten worden doorberekend. Eventuele edelstenen die gemonteerd zijn in de sieraden worden op verzoek op eigen risico tegen betaling gedemonteerd.

 

Indien u het bod dat wij op uw gouden artikelen doen accepteert, dient u zich te kunnen legitimeren met een Nederlands rijbewijs of Nederlands paspoort. Dit legitimatiebewijs dient op uw naam te staan. De minimum leeftijd om gouden sieraden in te kunnen leveren is 18 jaar.

 

U kunt kiezen voor contante (of bancaire) uitbetaling (door ons uit te maken) óf een tegoed op ons in de vorm van onze CadeauCard. Deze CadeauCard is op elk gewenst tijdstip in te wisselen, onbeperkt houdbaar en kan dus ook in delen te gelde worden gemaakt (u hoeft dus niet alles ineens te besteden zoals bij zoveel andere winkels).

 

Kom dus gauw kijken of u ook een kapitaal bezit zonder het te weten! Tot ziens!